Politica de confidentialitate/Privacy Policy

Dragă vizitatorule,

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre și pentru timpul petrecut pe website-ul www.avensa.ro. Pentru că orice vizită pe website-ul nostru determină o prelucrare a informațiilor dumneavoastră, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate pentru a înțelege modul prin care informațiile vor fi prelucrate și protejate.

Politica de confidențialitate descrie motivul și modul prelucrăm datele cu caracter personal și oferă informații privind drepturile dumneavoastră. AVENSA CONSULTING SRL asigură protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și ia toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea acestora.

Cine suntem noi?

AVENSA CONSULTING SRL, cu sediul social în Iași, Str. Barbu Lăutaru 48A, loc. Iaşi, jud. Iași, România, înregistrată la ORC sub nr. J22/924/2003, CUI 15485389, prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (Regulamentul general privind protecția datelor) și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Societatea AVENSA CONSULTING SRL acționează ca Operator de date cu caracter personal iar pentru ca datele să fie prelucrate în siguranță, depunem toate diligențele pentru implementarea măsurilor rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale.

Ne puteți contacta în următoarele modalități:

Adresă: Str. Barbu Lăutaru 48A, loc. Iaşi, jud. Iași, România

Tel: +40 232 217 605

website: www.avensa.ro

email: office@avensa.ro

Date sau categorii de date cu caracter personal prelucrate de către AVENSA CONSULTING SRL

Atunci când ne vizitați website-ul, completați formularul de contact, ne transmiteți o solicitare de ofertă pe e-mail sau ne contactați în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne veți comunica date cu caracter personal, pe care le colectăm direct de la dumneavoastră, cum ar fi, dar fără a se limita la:

Este posibil să colectăm date prin intermediul fișierelor de tip cookie sau alte tehnologii similare, precum:

Politica noastră este de a prelucra numai datele personale necesare scopurilor convenite și solicităm clienților noștri să comunice date cu character personal numai acolo unde este strict necesar desfășurării activității de consultanță pentru afaceri ș imanagement.

Scopurile în care sunt prelucrate datele cu character personal

AVENSA CONSULTING SRL prelucrează date cu character personal,primate direct de la dumneavoastră sau din alte surse,în următoarele scopuri: